Pakistan İlaç pazarının en büyük yerel firmalarından olan Hilton Pharma’nın , Korangi Creek Endüstriyel Bölgesinde yapılacak olan yeni tesisinin proje dizaynı ,yönetimi  ve danışmanlık verilmesi adına Y&Y ‘i seçmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz.

Ürün gamında konvensiyonel ilaçlar ile birlikte veteriner ilaçları ve biyoteknoloji ilaçlarını barındıran Hilton Pharma, planladığı bu yatırım ile beraber “Hinucon Pharma”adı altında gıda takviyesi ürünlerine ciddi bir kapasite eklemiş olacaktır.

Saha toplantıları ve şantiye analizlerini yapmak üzere Genel Müdürümüz Namık Yener ve Proje Müdürümüz Mithat Can Yener Pakistan’a ilk ziyaretlerini gerçekleştirmişlerdir.

 


We are delighted that Hilton Pharma, one of the largest local companies in the Pakistan Pharmaceutical market, chose Y&Y for the project design, management and consultancy of its new facility to be built in Korangi Creek Industrial Zone. Hilton Pharma, which includes veterinary medicines and biotechnology drugs along with conventional medicines in its product range, will add a significant capacity to food supplement products under the name of "Hinucon Pharma" with this investment. Our general manager Namık Yener and our project manager Mithat Can Yener made their first visit to Pakistan to realise site meetings and site analyzes.

 


06.03.2020